top of page

tor. 12. jan.

|

Vestnes

Næringspub med PSC OPEN!

Hele verden kommer til Vestnes den 14.-15. juli, hva vil dette si for Vestnes, Øverås frisbeegolfklubb og næringslivet?

Næringspub med PSC OPEN!
Næringspub med PSC OPEN!

Tid og sted

12. jan. 2023, 19:30 – 22:30

Vestnes, Sjøgata, 6390 Vestnes, Norge

Om arrangementet

Øverås Frisbeegolfklubb ble stiftet i desember 2013 som et resultat av en økende interesse for frisbeegolf (diskgolf) i området. Foreløpig er dette eneste aktivitet i Øverås Idrettslag, og de er tilknyttet Norges Idrettsforbund gjennom Norges Amerikanske Idretters Forbund. Idrettslaget hadde over 130 medlemmer 31.12.2021, hvorav ca halvparten er jevnlig aktive på frisbeegolfbanen.

Takket være støtte fra PCS Construction og hardt arbeid fra klubbmedlemmene, kunne bana på Øverås arrangere PCS Open (den første formelle konkurransen) i 2016, som ga høy nok utbetaling til å tiltrekke seg de beste discgolferne i Norge. Siden da har bana, medlemmer og sportsinteressen økt og resulterte i 2022 at bana ble rangert til den fjerde beste bana i Verden. Designerne bak er Sivert Øveraas og Brage Grønningsæter og har latt seg inspirert av vikinggravene som finnes bare et steinkast fra bana. 

Sommeren 2022 var det flere hundre som kom på PCS Sula Open, og arrangementet var av stor suksess! Neste sommer (2023) blir hele arrangementet plassert på Øverås og flere tusen kommer denne gangen. Det vil kreve at lokalbefolkningen også stiller opp med overnattingsmuligheter, opplevelser, og som verter. Hele verden kommer til Vestnes den 14.-15. juli, hva vil dette si for Vestnes, Øverås frisbeegolfklubb og næringslivet? 

Det vil Jøran Lufall snakke om under Næringspuben 12. januar!

Dørene åpner 19:30

Innlegget begynner 20.00

Ta gjerne med en kollega :D

Velkommen!

Se video fra bana på Øverås her !

Dele dette arrangementet

  • Hvit Instagram Ikon
  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon
bottom of page