top of page

tor. 02. mars

|

Vestnes

Næringspub

Vi i VNF er stolte over å kunne invitere til en spennende Næringspub med et viktig tema. Denne gangen vil vi ha fokus på inkludering og hvordan bedrifter kan bidra til å skape en mer mangfoldig arbeidsplass!

Næringspub
Næringspub

Tid og sted

02. mars 2023, 19:30 – 22:30

Vestnes, Vestnes, Norge

Om arrangementet

I tidlig februar fikk vi beskjeden fra fylkeskommunen at vi har fått 200 000 kr til å bidra med inkludering av flyktninger i samarbeid med NAV og flykningetjenesten! Prosjektet har som mål å integrere flyktninger i kommunen, og å kartlegge deres ressurser og kompetanse. Prosjektet er viktig for å inkludere flyktninger, samt at det imøtekomme behovet for arbeidskraft i næringslivet. Målgruppen er flyktninger bosatt i Vestnes kommune og bedrifter i Vestnes. Tiltakene inkluderer inkluderingsmøter for å kartlegge kompetanse og ressurser, samt gjennomføring av en inkluderingsmesse for målgruppene i løpet av våren 2023.

I november ble Nivero kontaktet av flyktningtjenesten i Vestnes med spørsmål om å ta imot en ukrainsk flyktning, Victoria Zolotoverkha, på språk- og arbeidspraksis. Victoria kom til Norge i mai og har nå bosatt seg på Vestnes. Hun viser stor interesse for det Nivero gjør, og snakker allerede godt norsk. Victoria har erfaring innen IT-faget som QA og programvareingeniør og hadde lyst til å fortsette å jobbe med det samme som hun gjorde i Ukraina – noe som ordnet seg!

Det er viktig for Nivero å bidra så godt de kan til å hjelpe flyktninger som Victoria!

Nivero er en tjenesteleverandør som er spesialisert innen moderne teknologi. De tilbyr rådgivning og veiledning til kundene sine om teknologi og bærekraft, og er hele tiden i fronten på det nyeste. Nivero er også ekspert på VR/AR/XR, softwareutvikling, UX/UXD, IoT, maskinlæring og serviceblueprint,i tillegg til å bistå med råd og veiledning på disse områdene. De har også kunnskap om å lage brukervennlige applikasjoner og apps, og gir gode råd for å utvikle en vellykket app fra start til slutt. Det har blant annet utarbeidet apper som Stikk-UT, Duge og AirSlides!

Næringspuben 02. mars vil åpne dørene som vanlig 19:30 og foredraget fra Nivero starter 20:00, etter Nivero vil Nav, flykningetjenesten og vi i VNF si noen ord om støtten vi har fått for å bidra til inkludering og hva dette har å si for bedriftene!

Før foredraget vil det være en deilig buffet på Fjordhotellet til redusert pris, så kom tidlig og nyt litt mat og drikke før vi starter.

Vi ser frem til en spennende og lærerik kveld sammen!!

Dele dette arrangementet

  • Hvit Instagram Ikon
  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon
bottom of page