top of page

ons. 08. feb.

|

Vestnes

Næringspub

Bli prosjektlederen i ditt eget liv sammen med HRP og Raphaël Poirée!

Næringspub
Næringspub

Tid og sted

08. feb. 2023, 19:30 – 22:30

Vestnes, Vestnes, Norge

Om arrangementet

Dørene åpenr som vanlig 19:30 og for de som vi ha middag servers det middag på hotellet før. 

Foredraget starter 20:00!

Vi får høre fra bedriften HRP både lokalt og nasjonalt og høre hvilke prosjekter de har gjennomført. Etter denne presentasjonen får vi et motiverende webinar fra tidligere skiløper  Raphael Poiree som vil dele sin erfaringer fra idrettskaraten. Raphaël er en av de mest medierte skiskytterne og er kjent som den argeste konkurrenten til vår egen skiskytter konge Ole Einar Bjørndalen. Hans meritter inneholder 4 ganger sammenlagt verdenscup seire og til sammen 19 OL og VM medaljer. 

Raphaël Poirée vil dele sine erfaringer, opplevelser og feil etter en lang karriere som skiskytter. Raphäel vil fortelle om hvordan han opplevde at det å bygge suksess ikke har handlet om mengden av trening, men om en sterk mental innstilling. Hvordan kan man bli sett og hørt?

Med sine 15 år på det franske skiskytterlandslaget, og 15 år i det franske forsvaret har han opparbeidet seg en svært innholdsrik verktøykasse som han vil dele med deg. Disiplin, respekt, planlegging, gjennomføringsevne, sammen med balanse og god samhandling har vært viktige suksessfaktorer for Raphaëls suksess.

Det handler om å være bevisst at du selv er et prosjekt, og et hvert prosjekt trenger en god leder!

I dag jobber i dag som Markedsleder i HRP!

Ta med deg fine kollega for en kjekk og innholdsrik kveld! Velkommen!

Dele dette arrangementet

  • Hvit Instagram Ikon
  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon
bottom of page