top of page

ons. 11. mai

|

Tresfjord

Folkemøte og workshop for Skorgen/Tresfjord - Hva er felles for alle i Vestnes?

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Folkemøte og workshop for Skorgen/Tresfjord - Hva er felles for alle i Vestnes?
Folkemøte og workshop for Skorgen/Tresfjord - Hva er felles for alle i Vestnes?

Tid og sted

11. mai 2022, 18:00 – 20:00

Tresfjord, Skulebakken, 6391 Tresfjord, Norge

Om arrangementet

BLI MED PÅ MORSOM OG VIKTIG WORKSHOP FOR VESTNES KOMMUNE

Vestnes Næringsforening har fått midler (med mandat fra kommunen) til å jobbe fram en felles visjon/identitet for Vestnes kommune. Dette skal danne et felles budskap for alle som jobber for å fremme Vestnes: som reiseliv-, bo- og arbeidsregion. Vi må dra i samme retning. Hvordan skal vi synliggjøre oss? Hva er varemerket vårt?

Sammen med AN:NA design og Growlab har vi hatt 10 dybdeintervju, spørreundersøkelse, workshop og referansegruppe. Workshopen vi hadde 24. februar var en suksess og snart 50 personer fra hele kommunen kom. Men etter prat med referansegruppe vil vi kjøre samme workshopen i alle bygdene!

Vi i Vestnes Næringsforum kommer til Helland ungdomsskole (Tresfjord oppvekstsenter) for å holde Workshop for de som bor i Skorgen/Tresfjord området. For å skape visjonen må den være forankret i hele Vestnes, og i bredden av befolkning og aktører. Vi ønsker å dyrke fram et samhold og en stolthet for hele kommunen vår. Hva er vi stolte av? Hva kjennetegner Vestnes kommune?

Velkommen alle i Skorgen og Tresfjord for workshop den 11. mai fra kl 18.00-20.30 på Helland Ungdomsskole/Tresfjord oppvekstsenter.

Om du ikke har svar på spørreundersøkelse før kan du svare på den her: https://no.surveymonkey.com/r/SR3SQGX

Dele dette arrangementet

  • Hvit Instagram Ikon
  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon
bottom of page